Metal Art

Ben jij opzoek naar een bijzonder sieraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: wij maken sieraden die anders en speciaal zijn. Onze sieraden en trouwringen hebben bijzondere en moderne ontwerpen. Hiervoor gebruiken wij materialen zoals geelgoud, witgoud en roodgoud, maar ook titanium, zwart zirkonium en staal. Wij hebben een zeer uitgebreide eigen collectie die wij in onze atelier maken. In dit atelier combineren we de ambachtelijk technieken met moderne apparatuur, zoals CNC machines en digitale tekentechnieken. Hierdoor is ons werk ook écht anders.
Jullie ideeën en wensen zijn welkom. Alles is bespreekbaar. Het droomsieraad dat je zoekt is voor ons een uitdaging om te maken. Laat je inspireren door onze website en de sieraden in onze winkel.

Volg je hart, dat doen wij ook.

Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen vormen het kloppend hart van edelsmederij, juwelier Metal Art. In het hartje van Alkmaar maken zij bijzondere ringen, trouwringen en andere sieraden. Hun specialiteit is het combineren van goud en platina met modern titanium en zwart zirkonium.

Bezoek onze winkel:

Dinsdag t/m vrijdag open van 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag open vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur (op zaterdag bij voorkeur op afspraak)
Donderdagavond, vrijdagavond en zondag op afspraak.
Gesloten op Koningsdag.

Maak een vrijblijvende afspraak door op deze link te klikken
Of bel naar 072 – 520 21 12