Artiance

Artiance is hét Centrum voor de Kunsten van Alkmaar en omgeving, gevestigd op het Cultuurplein samen met TAQA Theater De Vest, Stedelijk Museum Alkmaar en Bibliotheek Kennemerwaard. Hoewel Artiance zelf pas sinds 1987 bestaat, gaan onze wortels al veel verder terug. Artiance is namelijk voortgekomen uit de Volksmuziekschool, het Jeugdtheater Alkmaar en Scarabee. Artiance biedt plaats aan circa 2500 ‘vrije tijd’ cursisten.

Iedereen die zich actief wil bezighouden met beeldende kunst, dans, media & design, musical, muziek of theater krijgt bij Artiance de kans om zijn of haar talenten te ontdekken, ontwikkelen en boven zichzelf uit te stijgen. Of het nu gaat om het aanleren van basistechnieken of een voorbereiding op het toelatingsexamen van bijvoorbeeld het conservatorium, de ervaren, gediplomeerde docenten begeleiden cursisten van alle niveaus en leeftijden.

Naast de reguliere lessen biedt Artiance vele extra’s in de vorm van interessante projecten, verdiepende workshops of deelname aan bijzondere evenementen, exposities, voorstellingen of concerten. Ook ondersteunt Artiance het basis- en voortgezet onderwijs bij kunsteducatie in de ruimste zin van het woord.


Voor algemene vragen kunt u met ons contact opnemen via onderstaande gegevens:
072 540 4335
info@artiance.nl

Voor vragen over uw inschrijving of factuur kunt u contact opnemen met onze financiële- of cursistenadministratie. Zij zijn bereikbaar via administratie@artiance.nl.
De financiële- & cursistenadministratie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 13.00-16.00 via het algemene telefoonnummer.