Sophie van Hecke

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en sindsdien ben ik o.a. werkzaam als zangeres, musicalactrice, theatermaker, vocal- en spelcoach. Uitvoerend en achter de schermen balanceer ik met veel plezier tussen popmuziek en muziektheater.

Vocal- en spelcoach
Tijdens mijn lessen werk ik voornamelijk aan zangvoordracht, tekstinterpretatie en performance. Ik geef geen traditionele zangles aan de piano, maar ik werk ‘op de vloer’ aan het lied en het gebruik van je stem (waar nodig met pianist). Met de nadruk op het interpreteren en overbrengen van het verhaal en het zoeken naar jouw eigenheid.

Ik begeleid zowel jonge talenten op weg naar audities als ervaren zangers voor concerten e.d., maar ook toegepast binnen producties ter ondersteuning van regisseurs coach ik zangers en acteurs.

Musicaltheater workshops
Als docent musicaltheater ben ik ook werkzaam op scholen en voor diverse organisaties. Middelbare scholieren kennis laten maken met muziek, dans en acteren brengt ze vaak zoveel meer dan alleen een hoop plezier. Spelenderwijs werken ze aan hun houding, hardop zingen en spreken en gebruiken ze hun fantasie. Een workshop van een paar uur, een dag, een week, of een complete productie, u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Deze workshops geef ik ook voor theatergroepen met ervaren (musical-)acteurs.


Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw school, vereniging of organisatie.

Kijk op mijn website voor meer informatie http://www.sophievanhecke.nl

Heeft u na het bekijken van mijn website nog vragen?
Mail dan naar info@sophievanhecke.nl en ik reageer zo snel mogelijk.
U kunt ook bellen naar: 06 – 23 52 97 66