Soundfixer

De oprichter van SOUNDFIXER is Ben Koole. Vanaf zijn vroege jeugd actief in muziek en techniek, speelde hij op 14-jarige leeftijd in zijn eerste band, en maakte zijn eerste gitaarversterker toen hij 15 was. Daarna zijn nog veel bands en versterkers en lichtinstallaties gevolgd.

Hij werd beroepsmuzikant op z’n 21e, en ging part-time repareren bij een verhuurbedrijf voor geluid- en licht-apparatuur. Daar heeft hij bij vele café’s en discotheken licht en geluid geïnstalleerd en gerepareerd.   In 2009 begon Ben SOUNDFIXER, gespecialiseerd in  reparatie van muziekelectronica en installatie van geluid en licht in café’s, discotheken en sportscholen.

SOUNDFIXER repareert o.a. voor DIJKMAN MUZIEK (in Alkmaar en Amsterdam) en DE HAAN  Dutch  School of guitar making.

Ben speelt ook nog steeds wekelijks in verschillende bands, en houdt zo “feeling” met de dagelijkse praktijk in de muziek en de horeca. Door  35 jaar als muzikant en technicus te werken in heel Nederland heeft hij precies gezien wat wel en wat niet werkt. Profiteer van zijn kennis en ervaring en laat de SOUNDFIXER  uw geluid- en lichtproblemen oplossen!


De mogelijkheden zij eindeloos! Als u meer wilt weten en een vrijblijvend advies op maat wilt hebben, kunt u…:

Mailen naar: ben@benkoole.nl

U kunt ook bellen naar : 06-293 222 41

En de website bekijken: http://www.benkoole.nl/index.html