Studio Life

Studio Life is een Jonge geluidsstudio in Alkmaar. Specialist in het opnemen en afmixen van al je muzikale uitspattingen. Wil je alleen wat demo songs opnemen, of ga je voor het uitgebreidere albumwerk: met Studio Life als technische partner ben je verzekerd van het fijnste resultaat!

De studio beschikt over een riante control room en een live opnameruimte om zowel live band als ‘beat artist’ van dienst te kunnen zijn. We werken bewust zowel analoog als digitaal: Je VOX AC30 komt ten slotte het best naar voren via die goeie ouwe analoge componenten, en het digitale gedeelte is bij uitstek geschikt voor het loepzuiver en tijdsbesparend vastleggen, bewerken, arrangeren, editen en mixen.

Stimage Productions is gehuisvest in het complex ‘Koel310′ aan de Koelmalaan 310 in Alkmaar. Door de connectie met het culturele centrum kunnen we makkelijker contacten leggen in allerlei richtingen. Denk aan optredens in een van de zalen, of bijvoorbeeld het op aanvraag mogelijk maken van een meersporenopname van een concert voor een goede prijs: Wij hoeven geen kilometers met onze spullen te rijden en te sjouwen met meerdere mensen, wat de kosten van een registratie danig drukt.
Daarnaast werkt Stimage Productions veel samen met diverse vormgevers, radiostations (waarvan 1 in Koel310 zelf), filmproducers, muziekzaken en importeurs. Wij kunnen dus, als je dat wil, een totaalpakket aan diensten leveren: van het opnemen van de eerste noot via het geheel verzorgd promoten en uitbrengen van de productie tot het samen ophalen van je verdiende awards!


Neem contact op met Studio Life:
06 – 533 566 34
studiolife072@gmail.com