Circulaire bouwmarkt

Duurzaam bouwen, duurzaam besparen

Herontdek Bouwen

Welkom bij de Circulaire Bouwmarkt van KOEL310, waar duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand gaan. Wij bieden een unieke selectie van tweedehands bouwmaterialen die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

 

Onze Missie
Bij KOEL310 zetten we ons in voor het verminderen van bouwafval door materialen een tweede leven te geven. Onze producten zijn zorgvuldig gesalvageerd uit panden die aan renovatie of sloop toe zijn. Door deze materialen opnieuw te gebruiken, dragen we bij aan een verminderde milieu-impact en bieden we onze klanten de mogelijkheid om tegen schappelijke prijzen aan kwalitatieve bouwmaterialen te komen.

oude drukpers van de drukkerij in Alkmaar

Bezoek ons of ontdek online

Verken persoonlijk de Circulaire Bouwmarkt van KOEL310 of bezoek onze online webshop voor hetzelfde diverse aanbod. Onze fysieke locatie en digitale platform bieden beide een uitgebreide reeks van hergebruikte bouwmaterialen die perfect zijn voor elk bouw- of renovatieproject. Of je nu deskundig advies nodig hebt, de materialen zelf wilt zien, of de gemakkelijke route wilt kiezen door online te bestellen, wij staan klaar om te ondersteunen. Duurzaam bouwen is nog nooit zo toegankelijk geweest.

Wat wij bieden

Ons assortiment varieert van hout, stenen en tegels tot unieke architecturale elementen die karakter en charme aan elk project kunnen toevoegen. Of je nu een professional bent in de bouwsector of een doe-het-zelver die aan een thuisproject werkt, bij onze circulaire bouwmarkt vind je de materialen die je nodig hebt om jouw visie werkelijkheid te maken.

Scroll naar boven