Stage bij Koel310

Breng je studie in praktijk bij een culturele broedplaats

Ontwikkel je Talenten

Bij Koel310 krijg je de kans om je creatieve en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen door een veelzijdige stage. Wij bieden een dynamische omgeving waar cultuur, kunst, educatie en techniek centraal staan. Als stagiair bij Koel310 kun je meewerken aan verschillende projecten binnen de gebieden van marketing, communicatie, evenementenorganisatie, en technische ondersteuning.

Team Koel310

Wat bieden wij?

  • Een leerzame ervaring in een bruisende culturele broedplaats.
  • De kans om praktische ervaring op te doen met marketing- en communicatieactiviteiten, waaronder het uitvoeren van marktonderzoeken en het verzorgen van interne communicatietrajecten.
  • Een gelegenheid om assistentie te bieden bij technische werkzaamheden, wat je inzicht geeft in het operationele aspect van onze organisatie.

Wij zijn op zoek naar stagiairs die enthousiast, leergierig en creatief zijn. Bij Koel310 zul je niet alleen je vaardigheden verbeteren, maar ook deel uitmaken van een team dat streeft naar het maken van een verschil in de creatieve industrie.

 

Ben je geïnteresseerd om je stage bij Koel310 te lopen? Bezoek dan onze pagina op Stagemarkt.nl voor meer details over de specifieke stageplekken en hoe je kunt solliciteren.

Svb logo voor koel310
Scroll naar boven