Onze loodsen

Creëer jouw ideale werkomgeving!

Jouw loods bij Koel310

De perfecte ruimte voor de creatieve ondernemer

Bij Koel310 bieden we diverse loodsen aan die ideaal zijn voor gebruik als atelier, opslagplek of oefenruimte. Deze multifunctionele ruimtes zijn ontworpen om flexibel te voldoen aan de creatieve en praktische behoeften van onze huurders. Of je nu een kunstenaar bent op zoek naar een ruim atelier, een ondernemer in nood van opslagruimte, of een muzikant die een geluidsvriendelijke oefenruimte nodig heeft, onze loodsen bieden de perfecte oplossing

Prijs opbouw

Vanaf €450 per maand

Bij Koel310 hanteren we een transparante prijsopbouw voor onze werkruimtes: de kosten zijn inclusief alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, verwarming en internet. Daarnaast bieden we flexibele huurcontracten die afgestemd kunnen worden op jouw specifieke behoeften en budget.

*Prijs excl. BTW

Plattegrond

Veelzijdige loodsen bij Koel310

Onze faciliteiten zijn voorzien van moderne voorzieningen en bieden een inspirerende omgeving voor creatieve en zakelijke activiteiten. De ruime loodsen zijn goed geventileerd, veilig en gemakkelijk toegankelijk, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen. We begrijpen dat iedere huurder unieke eisen heeft, en daarom bieden we flexibele huurvoorwaarden aan om aan verschillende behoeften te voldoen.

 

Bij Koel310 streven we ernaar een gemeenschap te creëren waarin creativiteit en innovatie kunnen bloeien. Naast de praktische voordelen van onze ruimtes, organiseren we regelmatig evenementen en workshops om netwerken en samenwerking te bevorderen. Sluit je aan bij onze levendige gemeenschap en ontdek hoe onze veelzijdige loodsen jouw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Faciliteiten

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Ondernemers in de loodsen:

Scroll naar boven