Kantoorruimtes

Creëer jouw ideale werkomgeving: ontdek de werkruimtes bij Koel310!

Jouw kantoor bij Koel310

Onze kantoorruimtes bieden de ideale setting voor groei en succes

Stap binnen in onze kantoorruimtes, een omgeving die doordrenkt is van creativiteit en ondernemerschap. Bij Koel310 bieden we kantoorruimtes variërend van 30 tot 50 vierkante meter, perfect afgestemd op jouw behoeften. Hier krijgt elk kantoor de kans om jouw visie tot leven te brengen.

Onze ruimtes zijn ideaal voor start-ups die op zoek zijn naar een dynamische werkplek en voor gevestigde bedrijven die willen profiteren van een stimulerende omgeving. De kantoorruimtes bij Koel310 zijn meer dan alleen werkplekken; ze zijn de ideale setting voor groei en succes.

 

Onze faciliteiten zijn van topkwaliteit, zodat je je volledig kunt concentreren op wat belangrijk is: jouw bedrijf. Van snelle internetverbindingen tot moderne vergaderzalen en ontspanningsruimtes, we zorgen ervoor dat je alles binnen handbereik hebt. Daarnaast bieden we een gezellige en inspirerende community waarin je kunt netwerken en samenwerken met diverse creatieve ondernemers. Bij Koel310 geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling, en onze ruimtes zijn ontworpen om dit te bevorderen. Je wordt onderdeel van een gemeenschap waar ideeën vrij kunnen stromen en waar je de kans krijgt om samen te werken met andere visionairs.

Faciliteiten

Plattegrond

Prijs opbouw

Vanaf €300 per maand

Bij Koel310 hanteren we een transparante prijsopbouw voor onze werkruimtes: de kosten zijn inclusief alle basisvoorzieningen zoals elektriciteit, verwarming en internet. Daarnaast bieden we flexibele huurcontracten die afgestemd kunnen worden op jouw specifieke behoeften en budget.

*Prijs excl. BTW

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Ondernemers in de kantoorruimtes:

Scroll naar boven