Circulairiteit

Duurzaamheid als kern van creativiteit

Circulairiteit bij Koel310

Bij Koel310 staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Ons streven naar circulairiteit is niet alleen een filosofie, maar ook een praktische uitvoering die zichtbaar is in de gehele organisatie. Recent hebben we grote stappen gezet om onze locatie niet alleen een broedplaats voor creativiteit te maken, maar ook een voorbeeld van ecologische verantwoordelijkheid.
Visie Koel310

Hergebruik, Recycle, Hernieuw

Herontwerp met Hergebruik
In onze recente verbouwing hebben we een nieuwe standaard gezet voor duurzaam bouwen. Door materialen te hergebruiken die afkomstig zijn van slooplocaties en renovatieprojecten, hebben we onze faciliteiten vernieuwd zonder onnodige verspilling. Dit hergebruik past binnen onze visie van circulair bouwen waarbij we niet alleen kosten besparen, maar ook onze ecologische voetafdruk verkleinen.

 

Een Circulaire Toekomst
Koel310 zet zich in voor de principes van circulaire economie door niet alleen materialen te hergebruiken, maar ook door actief deel te nemen aan de circulaire markt. Onze circulaire bouwmarkt, waar tweedehands bouwmaterialen worden aangeboden, is een directe uitvloeisel van deze filosofie. Hier kunnen lokale bouwers en creatievelingen materialen vinden die anders verspild zouden worden.

Onze duurzamen projecten:

Nieuwe leven ingeblazen door hergebruik: Ontdek de circulaire wereld van Koel310

Scroll naar boven