Koffie corner Koel310 in Alkmaar

Koel310 opent voor het eerst haar deuren aan de Marconistraat

Koel310 opent voor het eerst haar deuren aan de Marconistraat

Op zondag 7 januari om 12:00 uur verwelkomt Koel310 samen met tientallen gepassioneerde creatievelingen het publiek voor de Open Atelier Route! Een feestelijke gelegenheid waarbij u van harte wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met onze getalenteerde ambachtslieden.

Stap binnen en laat u leiden door onze ervaren tourgidsen, die u graag rondleiden door de innovatieve wereld die Koel310 en haar partners gezamenlijk ontwikkelen voor de culturele toekomst van de Kanaaloever. Van moderne kunst tot retro kekke stoeltjes, alles wat u ziet is te koop!

De Open Atelier Route is een evenement voor alle leeftijden. Niemand hoeft zich te vervelen, want naast de fascinerende ateliers biedt Koel310 ook een drievoudig dikke gamehal! Hier kunt u genieten van flipperkasten, spelcomputers en zelfs oud-Hollandse bordspelletjes.

En het beste van alles? Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Psst… er is een geldautomaat aanwezig, maar u kunt altijd contant betalen!

Dus kom en laat u inspireren, ontdekken en genieten tijdens de Open Atelier Route bij Koel310. Wees erbij en laat de creatieve energie opborrelen!

Scroll naar boven